ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

To περιεχόμενο αυτού του blog (καθώς και του αντίστοιχου λογαριασμού Flickr, στον οποίο παραπέμπει), και οι φωτογραφίες και τα κείμενα, είναι πνευματική μου ιδιοκτησία, εκτός αν αναφέρω το αντίθετο, οπότε και  παραπέμπω στην αντίστοιχη πηγή. Εξαίρεση αποτελούν μόνο αναρτήσεις από αναγνώστες και φίλους, οι οποίοι διατηρούν τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση ή η αναδημοσίευση μέρους ή όλου του κειμένου (και μετάφρασής του), ή φωτογραφιών, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των συγγραφέων/δημιουργών τους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Το blog έχει μόνο συμβουλευτικό, πληροφοριακό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Δεν είναι επιστημονική πηγή ούτε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό. Δεν φέρω καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις που τυχόν εντοπίσετε (είτε εδώ είτε στον Flickr λογαριασμό) ή σε άλλες σελίδες στις οποίες σας παραπέμπω. Δεν είμαι ούτε τουριστικός πράκτορας, ούτε ιατρός, ούτε ψυχολόγος κτλ και η γνώμη μου δεν έχει καμία βαρύτητα ειδικού. Αυτό σημαίνει οτι αν για παράδειγμα λιώσετε από τη ζέστη κάνοντας πεζοπορία σε ένα μέρος που έχω προτείνει ή σπάσετε το πόδι σας σε ένα δύσβατο μονοπάτι ή αποκλειστείτε κάπου ή χάσετε το πλοίο γιατί το δρομολόγιό του διέφερε από αυτό που είχα αναφέρει εδώ ή απογοητευτείτε από τις υπηρεσίες ενός καταλύματος που έχω προτείνει ή…ή…ή..δεν μπορείτε να μου κάνετε μήνυση 🙂

Δε φέρω καμία ευθύνη ούτε για αναδημοσιεύσεις των αναρτήσεων ή μέρους αυτών, οι οποίες έγιναν χωρίς τη γραπτή άδειά μου, ούτε και για τα σχόλια ή τις αναρτήσεις των αναγνωστών.

Διατηρώ το δικαίωμα να κατεβάσω το blog ή κάποιες αναρτήσεις, να τις τροποποιώ, να μπλοκάρω την πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, καθώς και απορρίπτω ή να διαγράφω τα σχόλια αναγνωστών, όποτε το θεωρώ απαραίτητο.