ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ BLOG

Γεια σας,

Είμαι η Jo, ερευνήτρια και εξερευνήτρια :-). Μένω στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, αλλά έρχομαι Ελλάδα με κάθε ευκαιρία.

Έφτιαξα αυτό το blog για διάφορους λόγους:
1. Να βάλω σε μια σειρά τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις μου.
2. Να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου από τα περίπου 150 ταξίδια που έχω κάνει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
3. Να σας πείσω οτι μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμα και αν δεν έχετε αρκετά χρήματα ή ελεύθερο χρόνο…ακόμα και αν δεν έχετε παρέα! Όρεξη να υπάρχει!!
4. Να ενθαρρύνω τους ξένους τουρίστες, άσχετα με το αν μας επισκέπτονται μόνοι, με την οικογένεια ή τους φίλους τους, να το κάνουν ανεξάρτητα και όχι οργανωμένα, ώστε να ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και όχι τα ξένα ταξιδιωτικά πρακτορεία.
5. Να σας δώσω την ευκαιρία να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες μαζί μας, δημοσιεύοντας εδώ δικά σας posts ως guest author.

Δεν έχω χρόνο να ενημερώνω το blog κάθε μέρα. Κάθε μήνα θα ανεβάζω 2-3 posts. Προηγουμένως θα σας δίνω την ευκαιρία να επιλέξετε (χρησιμοποιώντας μια multiple-choice φόρμα) ανάμεσα σε κάποια ταξίδια που θα έχω κάθε φορά όρεξη να αναπολήσω.

Δε βγάζω χρήματα από το blog. Όπου προτείνω μια τοπική επιχείρηση είναι γιατί βρέθηκα εκεί και πιστέυω οτι το αξίζουν. Αν βλέπετε κάποιες διαφημίσεις είναι γιατί έχω το free plan στο wordpress και βάζουν που και που διαφημίσεις οι ίδιοι.